1

2

Przepisy

kiełbaski w piwie

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 5 minut

oczekiwanie: 10 minut

porcje: 8 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Kroimy kiełbaskę na kawałki wedle uznania. Każdą kiełbaskę nacinamy cebulę obrać pokroić i wrzucić do garna z odrobiną oliwy zrumienić pod przykryciem. Kiełbaski podsmażyć na patelni i dodać do garnka z cebulą, koncentrat ketchup i przyprawy. Wszystko jeszcze poddusić 5 minut i dodać szklankę piwa pozwolić by wywar lekko odparował i gotowe. Smacznego.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: