Zupa krem z serem

Oceń ten przepis!

5/5 5 24 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 4

5/5 5 24 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Warzywa obierz i pokrój w kostkę.
  2. Zalej 1 litrem wody i wsyp przyprawę ZIARENKA SMAKU. Gotuj do miękkości warzyw.
  3. Dodaj serek topiony. Zmiksuj zupę.
  4. Posyp natką pietruszki. Podawaj z groszkiem ptysiowym.

Opis przepisu:

Na zwykły lub wyjątkowy obiad: zupa krem z serem. Gotujemy warzywa, dodajemy serek topiony, miksujemy i posypujemy natką. Można podawać z groszkiem ptysiowym lub zabłysnąć fantazyjnym dodatkiem: pikantnymi paluchami z francuskiego ciasta, pasztecikami z pieczarkowym farszem lub pokrojonymi ukośnie roladkami z krokietów z mięsem.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?