Sałatka śledziowo-ziemniaczana

4/5 4 6 5 1
4/5 4 6 5 1
  • Przygotowanie: 15 min.

  • Oczekiwanie: 1 godz. 30 min.

  • Porcje: 4

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Filety mocz przez godzinę, pokrój w paski 1-2 cm.
  2. Ziemniaki pokrój w plastry, a fasolkę osącz z zalewy. Następnie połącz składniki sałatki, dopraw do smaku.
  3. Cebulę zetrzyj na tarce, dodaj do Majonezu. Powstałym sosem polej sałatkę.
  4. Powstałym sosem polej sałatkę.
  5. Wstaw na 30 minut do lodówki. Podawaj schłodzoną.

Opis przepisu:

Filety śledziowe, ziemniaki i zielona fasolka konserwowa, z sosem majonezowo-cebulowym to danie, które doskonale sprawdzi się na świątecznym stole, ale również będzie idealną przekąską na mniejsze, rodzinne przyjęcia. Skorzystaj z przepisu na smakowitą sałatkę śledziowo-ziemniaczaną już dziś!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?