1

2

Przepisy

Grilowe kanapki

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 20 minut

oczekiwanie: 15 minut

porcje: 8 porcji

Przygotowanie:

Czosnek przeciśnij przez praskę, dodaj do masła, wsyp zioła, dokładnie wymieszaj.Przypraw na pikantnie solą i pieprzem.
Chlebki ponacinaj na całej długości ( ale nie rozcinaj ich do końca. W każdym nacięciu umieść plaster pomidora i porcję masełka ziołowego. Każdy chlebek dokładnie zawiń w folię aluminiową. Następnie umieść na rozgrzanym ruszcie, grilluj około 15 minut. Podawaj bezpośrednio po przyrządzeniu.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: