1

2

Przepisy

Najlepsze skrzydełka z grila na świecie

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 1 minut

porcje: 15 porcji

Przygotowanie:

Skrzydełka marynujemy w połowie szklanki oleju, jednej łyżeczce: słodkiej papryki, pieprzu, soli, majeranku, tymianku, musztardy i chrzanu. Do tego wędruje wyciśnięty czosnek i starte na najmniejszych oczkach cebule oraz seler. Na koniec odrobina chilli. Skrzydełka marynujemy najlepiej całą noc w lodówce. Pieczemy na średnio rozgrzanych węglach ok. 1 h. Smacznego

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: