1

2

Przepisy

pierś z kurczka grilowana

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 7 minut

porcje: 2 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Pierś myjemy i kroimy na duże kawałki, miód oliwę i kostkę rosołową ucieramy na gładką masę i wcieramy na pokrojone kawałki kurczaka. 5 minut na grilu i gotowe:)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: