1

2

Przepisy

Zawijasy cielęce

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 25 minut

oczekiwanie: 45 minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Mięso i cebulę zemleć, dodać jaja, sól, pieprz i wymieszać. Masę podzielić na 4 części. Z każdej uformować, na zwilżonej deseczce, prostokąt. Na prostokątach ułożyć po plasterku cytryny i posypać posiekaną natka pietruszki. Zrolować, ułożyć na ruszcie i upiec na złoty kolor.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: