1

2

Przepisy

karczek w pierzynce

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 240 minut

porcje: 4 porcje

Przygotowanie:

karczek pokrój w plastry, ponacinaj nożem. reszte składników zmiksuj. wykonaną marynatą natrzyj mieso i pozostaw na 4 h w lodówce. nastepnie piecz na rozgrzanym grilu.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: