1

2

Przepisy

Pomidory z Grilla

5/5 5 4 5 1

przygotowanie: 40 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Umyć pomidory, odkroić wierzchnią część i pokroić w kostkę.
Pomidory wydrążyć. Do miseczki włożyć ser feta i rozdrobnić widelcem, dodać pokrojone w kostkę wierzchnie części pomidorów. Posiekać szczypiorek, czosnek obrać i wycisnąć. Dodać do fety. Dodać zioła i doprawić do smaku.
Nadziać gotową masą pomidory i każdy oddzielnie zawinąć w folię aluminiową.
Piec na dobrze rozgrzanym grillu ok. 20 min.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: