1

2

Przepisy

Mielony z grila:)

5/5 5 2 5 1

przygotowanie: 20 minut

oczekiwanie: 50 minut

porcje: 10 porcji

Przygotowanie:

Mięso wymieszać z jajkiem, ziarenkami smaku i pieprzem, drobno pokrojoną cebulką, rozmoczoną i odciśniętą bułką na gładką masę.Formować kule a następnie kotlety, otaczać w mące, układać na lekko natłuszczonej aluminiowej tacce do grilowania.Smażyć:)
Podawać do sosu czosnkowo-ziołowego Winiary.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: