1

2

Przepisy

Grillowy potworek

5/5 5 2 5 1

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 25 minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

pieczarki oczyczczamy, usuwamy trzon i pestki papryki, myjemy wszystko, kiełbasę kroimy na mniejsze kawałki, odsączamy połówki brzoskwiń i wszystko kładziemy na aluminiowej tacce do grilla i ustawiamy nad żarem, po zgrillowaniu dzielimy na porcje i układamy na talerzach konsumujemy :)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: