1

2

Przepisy

Skrzydełka w miodzie

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 60 minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Mięso myjemy, tniemy nożycami na 3 części – najmniejszą część bez mięsa odrzucamy, pozostałe do miski.Po porcjowane skrzydełka mieszamy w misce z pozostałymi składnikami, dodajemy miód i schładzamy w lodówce minimum 1 h.Wykładamy skrzydełka na aluminiową tacę grillową i przykrywamy z góry folią (zrobić małe otworki) i  kładziemy na gorącym grillu.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: