1

2

Przepisy

Ogniste skrzydełka

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 60 minut

oczekiwanie: 120 minut

porcje: 3 porcje

Przygotowanie:

Czosnek przeciskamy przez praske .
W misce łączymy 200 ml oleju z miodem.
Dodajemy czosnek i resztę przypraw.
Dokładnie mieszamy .
Oczyszczone skrzydełka wkładamy do marynaty na 2 godziny.
Następnie opiekamy na grillu aż skóra stanie się chrupiąca ,około 1 godziny.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: