1

2

Przepisy

Karkówka z majerankiem

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 240 minut

porcje: 5 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Karkówkę kroimy na niezbyt grube kotlety, lekko rozbijamy dłonią. Do oleju dodajemy rozkruszoną kostkę rosołową oraz roztarty majeranek. Doprawiamy pieprzem, dokładnie mieszamy. Marynatą smarujemy mięso i odstawiamy na 3-4 godziny. Po tym czasie pieczemy na grillu z obu stron wg uznania- ja lubię dosyć mocno wysmażone. Podajemy z ulubionymi dodatkami.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: