Sałatka z fasoli kolorowa

5/5 5 14 5 1
5/5 5 14 5 1
  • Przygotowanie: 15 min.

  • Porcje: 6

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Fasole w puszkach odsącz z zalewy.
  2. Ogórki i por pokrój w półplasterki.
  3. Paprykę konserwową pokrój w paski.
  4. Wszystkie składniki sałatki wymieszaj z Majonezem, dopraw pieprzem.
  5. Podawaj z zapieczoną bagietką.
  6. Sałatkę możesz też podać w połówkach papryk.

Opis przepisu:

Trzy fasolki: czerwona, biała i zielona szparagowa w kompozycji z porem, ogórkiem konserwowym oraz czerwoną papryką, z dodatkiem Majonezu Dekoracyjnego.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?