1

2

Przepisy

Sałatka z fasoli kolorowa

5/5

przygotowanie: 15 minut

porcje: 6 porcji

kalorie: 185 kcal / porcja

Trzy fasolki: czerwona, biała i zielona szparagowa w kompozycji z porem, ogórkiem konserwowym oraz czerwoną papryką, z dodatkiem Majonezu Dekoracyjnego.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Fasole w puszkach odsącz z zalewy.
  2. Ogórki i por pokrój w półplasterki.
  3. Paprykę konserwową pokrój w paski.
  4. Wszystkie składniki sałatki wymieszaj z Majonezem, dopraw pieprzem.
  5. Podawaj z zapieczoną bagietką.
  6. Sałatkę możesz też podać w połówkach papryk.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: