Zapiekanki z serem pleśniowym i orzechami

Oceń ten przepis!

4/5 4 12 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 4

4/5 4 12 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Bagietki przekrój wzdłuż i wyjmij z nich nieco miąższu.
  2. W miseczce wymieszaj gorgonzolę z twarogiem, Majonezem i śmietaną. Dopraw solą i pieprzem.
  3. Masę zagęść nieco miąższem z bagietek.
  4. Napełnij połówki bagietek farszem.
  5. Zapiekaj w opiekaczu przez 10-12 minut lub piecz w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez około 15 minut.
  6. Gruszki pokrój w ósemki.
  7. Gotowe bagietki ozdób kawałkami gruszek i posyp siekanymi orzechami.
  8. Podawaj gorące.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?