1

2

Przepisy

Chrzan wielkanocny

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 15 minut

porcje: 6 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Śmietanę, jajka, ocet, cukier i sól dać do wysokiego garnka i ubijać na lekkim ogniu aż do zgęstnienia. Następnie dodać chrzan i ubijać do zagotowania.
Tak przygotowany chrzan jest łagodny i smaczny.
Można dodać do niego ugotowane na twardo i starte jajko, co dodatkowo podniesie jego walory smakowe.
Smacznego!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: