1

2

Przepisy

Jajka wiosenne

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 15 minut

porcje: 6 porcji

Przygotowanie:

Ugotowane jajka obrać, przekroić na połówki, rzodkiewkę i ogórek (bez obierania) zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Szczypiorek posiekać. Połączyć zieleninkę, dodać śmietanę lub jogurt i doprawić. Na półmisku ułożyć kilka liści sałaty, ułożyć jajka i polać sosem. Pyyyyyyyszne :) Smacznego

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: