1

2

Przepisy

Wielkanocne sushi z omletem i kawiorem

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 10 minut

porcje: 1 porcja

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Na rozgrzanym oleju smażymy omlet. Listek alg układamy na desce. Smarujemy cieniuteńką warstwą majonezu. Na to układamy usmażony i lekko przestudzony omlet. Na omlet nakładamy kawior . Całość szczelnie zwijamy i kroimy na porcje bardzo ostrym nożem. Układamy na talerzyku. podajemy na zimno.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: