1

2

Przepisy

Wielkanocne mini zraziki

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 25 minut

porcje: 4 porcje

Przygotowanie:

Filet z indyka pokroić na plastry, rozbić, posmarować musztardą, posypać solą i pieprzem, dodać świeży majeranek na każdy plaster indyka, poukładać pokrojone ogórki w paski oraz paprykę i cebulę. Mocno ścisnąć, zawinąć, obwiązać nitką i smażyć w brytfance lekko wysmarowanej tłuszczem.
Obracać co jakiś czas zraziki podlewając delikatnie wodą.
Można podać z ryżem lub makaronem

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: