1

2

Przepisy

Śledzie z cebulką i kolorowym pieprzem

5/5

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 15 minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Zdejmujemy skórkę ze śledzi. Kroimy w skośne kawałki. Układamy na talerzu na przemian z kawałkami cebuli. Posypujemy kolorowym pieprzem w ziarenkach i świeżo zmielonym. Polewamy oliwą . Gotowe :)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: