1

2

Przepisy

Baranina z rożna

5/5 5 2 5 1

przygotowanie: 60 minut

oczekiwanie: 120 minut

porcje: 4 porcje

Przygotowanie:

1.Wymieszaj wino.olej,przyprawy i zgniecione ząbki czosnku.Marynatą zalać żeberka i wstawić na noc do lodówki.Mięso osączyć i upiec na ruszcie warz z ziemniakami i pomidorami.Potrawę można też upiec na patelni lub w piekarniku.Świetnie smakuje z aromatycznymi sosami.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: