Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Barszcz biały na Wielkanoc

  • czas Łączny czas: 25 min (Przygotowanie: 20 min Oczekiwanie 5 min)
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Barszcz Biały Winiary przygotować wg. instrukcji na opakowaniu, dodać odrobinę majeranku roztartego w dłoni oraz sól i pieprz do smaku.
  2. Kiełbaskę pokroić w kostkę i przysmażyć na patelni.
  3. Jajka pokroić w ćwiartki, wyłożyć do miseczek i zalać barszczem, na wierzch dodać po dwie łyżki jeszcze ciepłej przysmażonej kiełbaski.
  4. Na wierzch zetrzeć chrzan (wg. uznania, może być tez chrzan ze słoiczka).
  5. Podawać na gorąco z pieczywem.
  6. Smacznego :)
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Barszcz biały na Wielkanoc

Wydrukuj przepis

Barszcz biały na Wielkanoc

Zgłoś przepis do moderacji