1

2

Przepisy

Pieczeń Wielkanocna

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 1 minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

1. Mięso połącz z natką pietruszki.
2. Polędwicę oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem. Na rozgrzanym oleju usmażyć polędwicę (około 10 minut).
3. Z masy mięsnej uformuj prostokąt na folii aluminiowej, w środku umieść polędwicę. Zawiń.
4. Do wysmarowanej formy włóż pieczeń. Piecz 50 minut.
5. Podawaj na zimno lub gorąco.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: