Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Żurek Świąteczny

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Kielbase ukladamy na spodzie rondla, zalewamy 6 szklankami wody, dodajemy przyprawy, grzybek i zabki czosnku. Wstawiamy na maly ogien, gdy zacznie wrzec gotujemy na malym ogniu 15 minut. Wyjmujemy kielbase, a wywar cedzimy, doprowadzamy do zagotowania, caly czas mieszajac laczymy z zakwasem. Zagotowujemy i gotujemy kilka minut. Przyprawiamy majerankiem, dodajemy pokrojona w krazki kielbase, czastki ugotowanych jajek, oraz posiekany grzybek
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Żurek Świąteczny

Wydrukuj przepis

Żurek Świąteczny

Zgłoś przepis do moderacji