1

2

Przepisy

Wielkanocna zapiekanka

5/5

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 10 minut

porcje: 5 porcji

Przygotowanie:

Jaja gotujemy na twardo, następnie rozpuszczamy łączymy 2 łyżki maki z 2 łyżkami masła, dodajemy 2 szklanki wody przyprawiamy kostka bulionową , solimy pieprzymy, szynkę kroimy w paseczki dodajemy kukurydze , zieleninę, (sos robimy w głębokiej patelni)musztardę ....Wszystko przelewamy do naczynia żaroodpornego układamy polówki jajek i posypujemy tartym serem a następnie zapiekamy do rozpuszczenia sera

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: