1

2

Przepisy

Jaja faszerowane z wędzonym łososiem

5/5 5 4 5 1

przygotowanie: 20 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Jaja ugotować na twardo. Obrać, podzielić na polówki, wyjąć żółtka. Żółtka przełożyć do miseczki, rozgnieść. Łososia posiekać w drobną kosteczkę, wymieszać z żółtkami i majonezem. Rzeżuchę drobno posiekać i wymieszać z pastą. Pastę nakładać na białka jaj i dekorować rzeżuchą.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: