Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Jaja faszerowane z wędzonym łososiem

  • Jaja faszerowane z łososiem
  • czas Łączny czas: 40 min (Przygotowanie: 20 min Oczekiwanie 20 min)
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Jaja ugotować na twardo. Obrać, podzielić na polówki, wyjąć żółtka. Żółtka przełożyć do miseczki, rozgnieść. Łososia posiekać w drobną kosteczkę, wymieszać z żółtkami i majonezem. Rzeżuchę drobno posiekać i wymieszać z pastą. Pastę nakładać na białka jaj i dekorować rzeżuchą.
Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

  • 4 jaja, 4łyżki majonezu, 2 plastry wędzonego łososia, rzeżucha

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Jaja faszerowane z wędzonym łososiem
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Jaja faszerowane z wędzonym łososiem

Wydrukuj przepis

Jaja faszerowane z wędzonym łososiem

Zgłoś przepis do moderacji