1

2

Przepisy

Jajka otulone łososiem

5/5 5 2 5 1

przygotowanie: 0 minut

porcje: 3 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Jajka otulone łososiem z majonezem Winiary. Nic prostszego. Wystarczy ugotować jajka na twardo, pokroić w ćwiartki, ułożyć na półmisku z plastrami wędzonego łososia oraz majonezem Winiary. Do dekoracji użyłam szczypiorku :) Pycha, polecam :)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: