1

2

Przepisy

Aromatyczne klopsiki z indyka

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 0 minut

Przygotowanie:

1. Cebulę, natkę i czosnek posiekaj.
2. Pokrój pestki dyni.
3. Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.
4. Z masy lep małe kuleczki wielkości orzecha włoskiego, smaż je na niewielkiej ilości tłuszczu. Możesz je tez gotować w bulionie lub upiec w piekarniku.
Podawaj z sałatką.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: