1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Pierś z kurczaka pokroić w kosteczkę i podsmażyć na oleju by była miękka. Można doprawić przyprawą do kurczaka.
Makaron kruszymy do miski i zalewamy niewielką ilością wrzątku by stał się miękki.
Ogórki kroimy w kosteczkę, a kapustę szatkujemy.
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, dodajemy majonez.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: