Biały barszcz kokosowy

Oceń ten przepis!

4/5 4 25 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Oczekiwanie 25 min.

  • Porcje 4

4/5 4 25 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Do mleczka kokosowego dodaj imbir i masło. Gotuj przez 5 minut.
  2. Odsączone filety rybne dodaj do zupy i gotuj kolejne 10 minut.
  3. Barszcz biały rozprowadź w 500 ml zimnej wody i dodaj do gotującego się wywaru z rybą. Całość zagotuj.
  4. Dodaj liście szpinaku i gotuj około minuty. Dopraw solą i pieprzem.

Opis przepisu:

Chcesz przygotować tradycyjną zupę, ale w nowej odsłonie? Biały barszcz kokosowy z pewnością będzie tym, co może sprostać Twoim oczekiwaniom. Wystarczy, że przygotujesz Barszcz biały WINIARY na mleku kokosowym, dodasz imbir, filet rybny oraz młode liście szpinaku. Jako dopełnienie potrawy dodawaj jajko na twardo.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?