1

2

Przepisy

Pstrąg z pomidorami i papryką w białym winie

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 0 minut

Przygotowanie:

1. Filety dopraw solą i pieprzem, obsmaż na maśle.
2. Paprykę i pomidora pokrój w drobną kostkę, dodaj do ryb.
3. Dolej wino i duś przez 3 minuty.
4. Zdejmij rybę z patelni a do sosu dodaj śmietankę, zredukuj płyn.
5. Rybę ułóż na talerzu i polej sosem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: