1

2

Przepisy

Zupa meksykańska z kolendrą

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 90 minut

porcje: 4 porcje

Przygotowanie:

Oczyszczone piersi kurczaka włożyć do rosołu. Gotować na małym ogniu ok 1 godziny. Następnie dodać kukurydzę, pokrojone w kostkę pomidory, cebulę pokrojoną na paseczki i wyciśnięty czosnek. Gotować na bardzo małym ogniu pod przykryciem następną godzinę. Pod koniec gotowania dodać przyprawy i kolendrę. Podawać z pokrojonym na paski avocado.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: