1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Brokuły ugotować w osolonej wodzie, tak aby były al dente. Cebulkę podsmażyć na masełku lub na margarynie. Na dno płaskiego półmiska wykładamy "różyczki" brokuł, posypujemy je rozdrobnioną fetą i polewamy zrumienioną cebulką. Następnie przygotowujemy sos, który składa się z jogurtu naturalnego, majonezu oraz bulionu WINIARY. Wszystkie te składniki należy dokładnie wymieszać za pomocą trzepaczki, a następnie polać całość. Na koniec danie posypujemy prażonymi ziarnami słonecznika lub sezamu. Przygotowanie tego dania zajmie Ci nie dłużej niż 30 min, a od razu po przygotowaniu można je jeść!! Smacznego!!!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: