1

2

Przepisy

Makaron po Tajsku

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 25 minut

oczekiwanie: 30 minut

porcje: 2 porcje

Przygotowanie:

Gniazdka makaronowe ugotowałam w bulionie czyli 2 bulionetki Winiar na 400 gram wody rozpuściłam i w tym ugotowałam dodałam łyżeczkę oliwy z oliwek . Makaron potem jest lepszy .Po ugotowaniu odcedziłam . Jabłko obrałam ze skórki i pokroiłam w kostkę. Kiwi obrałam ze skórki i tez pokroiłam w grubsza kostkę. Pomarańcza obrałam i tez pokroiłam w większą kostkę. Makaron wyłożyłam na talerze , dodałam owoce wymieszałam . Miód z orzechami laskowymi polałam po owocach i makaronie wymieszałam powstał słodko kwaśny przysmak. Teraz moja córka będzie mnie męczyć bardzo jej smakowała mi zresztą też jak i reszcie rodzinie .

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: