1

2

Przepisy

KOTLETY Z PIECZAREK

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 12 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

PIECZARKI I SER ŻÓŁTY ŚCIERAMY NA GRUBYCH OCZKACH TARKI, DODAJEMY DO NICH ROZKRUSZONĄ KOSTKĘ WARZYWNĄ. WBIJAMY DO MASY ROZBITE JAJKA. FORMUŁUJEMY Z NICH (ŁYŻKĄ) KOTLETY I SMAŻYMY NA ROZGRZANYM OLEJU.
NAJLEPIEJ PODAWAĆ NA CIEPŁO Z KASZĄ LUB ZIEMNIAKAMI.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: