1

2

Przepisy

pieczarkowce

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 10 minut

porcje: 4 porcje

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Pieczarki mielimy razem z cebula, mieszamy z miesem i letnim bulionem warzywnym ( kostke rozpuszczamy w 1/2 szklanki goracej wody i studzimy ), dodajemy jajko i pol szklanki bulki tartej, mieszamy na jednolita masę.
Nastepnie formujemy małe kotleciki i obtaczamy w bułce tartej
Smazymy z obu stron na rumiano.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: