1

2

Przepisy

rolada grzybowa w cieście francuskim

5/5 5 2 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 6 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

grzybki i cebule kroimy i smazymy na patelni dodajemy bulionu aby nadał on na rewelacyjny smak
ciasto francuskie rozijamy i kładziemy na nie przygotowany ostudzony farsz zwijamy naszą roladę i smarujemy rozklepanym jajkiem
tak przygotowana roladę wkładamy do nagrzanego piekarnika na około 20 minut

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: