1

2

Przepisy

danie studenckie

5/5 5 5 5 1

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 5 minut

porcje: 5 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

do ciepłej wody dodać kostkę lub dwie rosołowe, rozmieszać, przelać do miski dodać mąke, jajko i wyrobić ciasto na naleśniki. usmażyć. na każdym naleśniku położyć plaster sera i parówkę zwinąc, obtaczać w jajku i bułce. smażyć z każdej strony do momentu roztopienia się sera. kostka nadaje smak ciastu więc jak kto woli można dodać wołową, warzywną ale najlepsza jest drobiowa. smacznego

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: