1

2

Przepisy

Nadziewańce

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 15 minut

porcje: 4 porcje

Przygotowanie:

Składniki na kotlety: mięso mielone, jajko, rozdrobnioną kostkę rosołową wymieszać ze sobą, formować placki na które nakładamy farsz z posiekanych warzyw, smażymy na gorącym oleju na rumiano.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: