1

2

Przepisy

Ciasto z " całuskami "

5/5 5 3 5 1

przygotowanie: 0 minut

porcje: 12 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Dno tortownicy wykładamy biszkoptami . Wkoło ustawiamy murzynki .... środek wypełnaimy owocami ; ja użyłam wiśni , bananów i brzoskwiń .Można zalewć kolorowe warstwy galaretek .

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: