składniki:
liczba porcji:


Przygotowanie:
- Kotlety lekko rozbij.
- Sos pieczeniowy ciemny WINIARY wsyp na talerz i obtocz w nim mięso.
- Ułóż mięso w naczyniu do zapiekania i posmaruj musztardą.
- Pieczarki oczyść, pokrój w plastry i rozłóż na mięsie.
- Następnie połóż po plastrze cebuli i zalej śmietanką.
- Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C. Zapiekaj przez 35 minut.
- Wyjmij, połóż po plastrze sera i zapiekaj dalej do momentu rozpuszczenia się sera.
Opis przepisu:
Autor: WINIARYKarkówka zapiekana z pieczarkami to smakowity pomysł na obiad! Panierowane plastry karkówki z musztardą, zapiekane z pieczarkami i cebulą w śmietance. Plus ser do posypania, a Sos pieczeniowy WINIARY - do panierowania.
Komentarze:
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?