1

2

Przepisy

Zupa parówkowa

5/5 5 2 5 1

przygotowanie: 60 minut

oczekiwanie: 60 minut

Przygotowanie:

Ugotować wywar, dodać pokrojoną w kosteczkę cebulę paprykę czerwoną, zieloną, żółtą, opłukany groszek, kukurydzę ewentualnie fasolkę, gotujemy do miękkości. Następnie dodajemy czosnek, pokrojone w plasterki paróweczki oraz koncentrat pomidorowy, gotujemy. Przyprawiamy do smaku, podajemy jak zwykle posypując natką zielonej pietruszki. Smacznego!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: