Sałatka z pieczarkami

Oceń ten przepis!

4/5 4 23 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 28 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 4

4/5 4 23 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Pieczarki i por oczyść i pokrój w plastry. Pieczarki wrzuć do gotującej wody na 15 minut, odsącz i ostudź.
  2. Por przelej wrzątkiem.
  3. Ogórki pokrój w paseczki. Fasolę odsącz i przelej zimną wodą.
  4. Pieczarki, por, ogórki i fasolę połącz Majonezem i natką pietruszki.
  5. Sałatkę dopraw solą i pieprzem. Podawaj jako przystawkę.

Opis przepisu:

Sałatka z pieczarkami to pomysł na pyszną i szybką w przygotowaniu przystawkę. Użyj pieczarek, pora, ogórka i czerwonej fasoli, które połączone z przyprawami i Majonezem dekoracyjnym WINIARY, stworzą smaczną całość. Sałatkę podaj w miseczkach z ciasta, dzięki temu, nawet tak niepozorna przystawka jak ta, będzie wspaniałą ozdobą świątecznego stołu.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?