składniki:
liczba porcji:


Przygotowanie:
- Oczyść kapustę, pieczarki i marchew.
- Pieczarki i kapustę przekrój na ćwiartki, marchew – w plastry.
- Woreczek z zapinką wyjmij z górnej części opakowania POMYSŁU NA…, włóż karkówkę, warzywa i pieczarki.
- Wsyp zawartość dolnej części torebki POMYSŁ NA... potrząśnij woreczkiem, zaciśnij zapinką.
- Przełóż do naczynia do zapiekania.
- Karkówkę wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C na 60 minut.
- Przed końcem pieczenia możesz delikatnie rozciąć woreczek i odparować.
- Podawaj zaraz po przyrządzeniu z ziemniakami z wody.
Opis przepisu:
Autor: WINIARYJeśli zamierzasz trafić przez żołądek do czyjegoś serca, to musisz przygotować coś naprawdę wyjątkowego! W kwestii smaku jesteśmy nieomylni, dlatego proponujemy pieczoną karkówkę z warzywami – pieczarkami, kapustą i marchewką. Karkówkę z warzywami wkładami do torebki WINIARY Pomysł na soczystą karkówkę z ziemniakami i pieczemy około godziny. Następnie aromatyczną i soczystą karkówkę wyciągamy z torebki i podajemy ze świeżo ugotowanymi ziemniakami.
Teraz pozostaje Ci już tylko zdecydować, komu podać swoje popisowe danie...
Podobne przepisy: