Karkówka z warzywami

5/5 5 25 5 1
5/5 5 25 5 1
  • Przygotowanie: 38 min.

  • Oczekiwanie: 1 godz.

  • Porcje: 4

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ziemniaki, marchewkę i cebulę obierz i pokrój w plastry.
  2. Paprykę umyj i pokrój w plastry.
  3. Woreczek z zapinką wyjmij z górnej części opakowania, włóż mięso, warzywa i musztardę.
  4. Wsyp POMYSŁ NA... potrząśnij woreczkiem, zaciśnij zapinką. Przełóż do naczynia do zapiekania.
  5. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C. Piecz 60 minut. Przed końcem pieczenia możesz delikatnie rozciąć woreczek i odparować.
  6. Wyjmij karkówkę z woreczka. Możesz podawać z kaszą gryczaną z pieczarkami.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?