1

2

Przepisy

kotlety z selera a''la schabowy

5/5 5 2 5 1

przygotowanie: 45 minut

oczekiwanie: 40 minut

porcje: 8 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

selera obrać i pokroić w plastry grubości około 1 cm tak przygotowanego selera wrzucamy do garnka z osolona wodą czosnkiem i przyprawami i gotujemy do momentu aż seler trochę zmięknie(ważne zeny się nie rozgotował)plastry selera wyciągamy z wody obtaczamy w jajku i bułce i smażymy na patelni z dwóch stron na złoty kolor osobiście w mojej znajomi twierdzą że lepsze są kotlety z selera a''la mielony kwestia gustu.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: