Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Gulasz w chlebku

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Wątróbki dokładnie oczyścić,pociąć na połówki,umyć i osuszyć.Na patelni rozgrzać tłuszcz,włożyć wątróbkę i smażyć chwilkę,następnie dodac oczyszczone i pokrojone w plasterki pieczarki oraz posiekaną cebulę.Smażyć na dość dużym ogniu,pod koniec posypać natką posiekaną,solą,pieprzem i skropić sosem sojowym.Z chlebka zciąć czapeczkę a środek trochę wydrążyć,ale nie wszystko,przełożyc gulasz i naktyć czapeczką z chleba.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

  • 50 dag wątróbki kurzej
  • 2 cebule
  • 2 łyżki masła
  • 1 słoiczek koncentratu
  • 25 dag pieczarek
  • natka pietruszki
  • 1 łyżka sosu sojowego ciemnego
  • sól,pieprz
  • 1 chlebek okrągły

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Gulasz w chlebku
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Gulasz w chlebku

Wydrukuj przepis

Gulasz w chlebku

Zgłoś przepis do moderacji