Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Gulasz w chlebku

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Wątróbki dokładnie oczyścić,pociąć na połówki,umyć i osuszyć.Na patelni rozgrzać tłuszcz,włożyć wątróbkę i smażyć chwilkę,następnie dodac oczyszczone i pokrojone w plasterki pieczarki oraz posiekaną cebulę.Smażyć na dość dużym ogniu,pod koniec posypać natką posiekaną,solą,pieprzem i skropić sosem sojowym.Z chlebka zciąć czapeczkę a środek trochę wydrążyć,ale nie wszystko,przełożyc gulasz i naktyć czapeczką z chleba.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Gulasz w chlebku

Wydrukuj przepis

Gulasz w chlebku

Zgłoś przepis do moderacji