1

2

Przepisy

Gulasz w chlebku

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 0 minut

Przygotowanie:

Wątróbki dokładnie oczyścić,pociąć na połówki,umyć i osuszyć.Na patelni rozgrzać tłuszcz,włożyć wątróbkę i smażyć chwilkę,następnie dodac oczyszczone i pokrojone w plasterki pieczarki oraz posiekaną cebulę.Smażyć na dość dużym ogniu,pod koniec posypać natką posiekaną,solą,pieprzem i skropić sosem sojowym.Z chlebka zciąć czapeczkę a środek trochę wydrążyć,ale nie wszystko,przełożyc gulasz i naktyć czapeczką z chleba.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: