1

2

Przepisy

Marmoladnik

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 0 minut

Przygotowanie:

Suche składniki wsypać do dużej miski i dokładnie je ze sobą wymieszać.Następnie dodawać mieszając mleko,olej, dżem i na końcu roztrzepane jajka.Dokładnie wszystko wymieszać.Ciasto przelać do wysmarowanej i obsypanej bułką tartą formy prostokątnej.Piec ok.1 godz sprawdzając wykałaczką w 180 C.Piekarnik oczywiście musi być wcześniej nagrzany do 160 C.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: