1

2

Przepisy

KAPUSTA Z KOCIOŁKA

5/5 5 3 5 1

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 60 minut

porcje: 30 porcji

Przygotowanie:

Umyte i wypłukane kapusty wkładamy do garnka, dodajemy pokrojone: wędliny i boczki.
Doprawiamy, dodajemy koncentrat i mieszamy.
Dolewamy litr wody, całość przykrywamy i dusimy ok. godziny na wolnym ogniu.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: